Skip to content

Følg tilblivelsen af Danmarks nye håndværkskollegier

Fra vision til hverdag

På denne side kan du følge tilblivelsen af de nye kollegier, som Fonden for Håndværkskollegier i de kommende år opfører for BRFfonden. Her vil du kunne blive klogere på alt fra de arkitektoniske visioner til hverdagslivet for kollegiernes kommende beboere.

Håndværkskollegiet i Horsens

Inventar

Videoarkiv

Se udvalgte nedslag fra opførelsen

Udviklingen af de nye kollegier bliver løbende dokumenteret igennem levende billeder, der fortæller historien om både proces, materialerne og menneskene bag.

Håndværkskollegiet i Horsens

Håndværkskollegiet i Herning

Billedarkiv

Følg byggeriet billede for billede

Vi dokumenterer også byggeprocessen igennem billeder. Dem kan du gå på opdagelse i her.

Artikler om kollegierne

Nyheder og indblik

Her kan du læse udvalgte nyheder og baggrundsartikler om tilblivelsen af kollegierne.

Vil du have overblik over alle tidligere nyheder? Gå til nyhedsarkivet her.

Fonden for Håndværkskollegier ansætter kollegiedirektør

Fonden for Håndværkskollegier har ansat Anne Sophie Madsen som kollegiedirektør og opruster dermed håndværkskollegierne på ledelsesniveau. Det er en profil med mange års indgående kendskab til erhvervsuddannelser og et stort netværk inden for uddannelsessektoren, som til august tiltræder i den nyoprettede stilling, og som får samlet ansvar for både udvikling og drift på de tre kommende kollegier.
Læs mere

Nu er opførelsen af Håndværkskollegiet i Herning i gang

Første spadestik til Håndværkskollegiet i Herning er taget. Det blev markeret ved en begivenhed på byggepladsen i den nordlige del af Herning fredag d. 3. marts. Dermed er opførelsen af Danmarks næste håndværkskollegie skudt i gang
Læs mere

C.C. Contractor skal opføre Håndværkskollegiet i Herning

Fonden for Håndværkskollegier indgår totalentreprisekontrakt med C.C. Contractor A/S, der er baseret i Herning og har årtiers erfaring med projekt- og byggestyring.
Læs mere

Stillingsopslag: Kollegiedirektør

Fonden for Håndværkskollegier søger en kollegiedirektør, der i tæt samspil med forstanderne for de tre kollegier kan sikre, at de høje ambitioner for kollegierne indfries.
Læs mere

Håndværkskollegiet i Horsens: Sådan skal de fremtidige kollegianere tiltrækkes

Håndværkskollegiet i Horsens skal efter planen tage imod de første beboere i januar 2024 og åbnede i november 2022 for ansøgere. Det er en bred vifte af indsatser – lige fra fysiske møder med håndværksmestre og lærlinge til deltagelse på DM i Skills 2023 og strategiske samarbejder med etablerede personligheder fra branchen – som er med til at drive interessen for kollegiet og trække flere ansøgere til.
Læs mere

Rejsegilde for Håndværkskollegiet i Horsens

Fredag d. 7. oktober fejrede Håndværkskollegiet i Horsens rejsegilde. Byggeriet, der skal huse unge håndværksstuderende, er en tour de force i godt håndværk, der skal inspirere til en fremtid i byggeriet. (Pressemeddelelse bragt i samarbejde med Nordstern)
Læs mere
Hold dig opdateret

Modtag løbende nye historier om kollegierne direkte i din indbakke – tilmeld dig BRFfondens nyhedsbrev her.

Dine data vil ikke blive delt med 3. part.

Mediecenter

Er du medie, partner eller anden interessent, og ønsker du at være med til at fortælle om håndværkskollegierne og deres opførelse?

Klik her for at tilgå BRFfondens mediecenter og hente videoer, logoer, billeder og andet materiale.

Appointment Form