Skip to content

Om kollegierne

Håndværkskollegiet på Musicon

I 2027 står Håndværkskollegiet på Musicon færdigt. Kollegiet er tegnet af arkitektvirksomhederne LOOP og Reværk og rummer bygningsintegreret kunst af kunstnergruppen AVPD. Det samlede projektforslag er udarbejdet af et tværfagligt team med kunstnere, ingeniører og landskabsarkitekter.

Håndværkskollegiet på Musicon er det tredje og sidste af de nye håndværkskollegier, som opføres af Fonden for Håndværkskollegier og finansieres af BRFfonden.

Kollegiet kommer til at ligge på Basgangen i Roskildes nye, eksperimenterende bydel Musicon og får plads til 84 beboere fordelt på i alt 72 boliger. Kollegiet er blevet til på baggrund af en bred og involverende proces, der blandt andet har involveret 30 unge lærlinge fra Roskilde Tekniske Skole, som har givet input til arkitektkonkurrencen for kollegiet.

Ledelse

Håndværkskollegiet på Musicon ledes af kollegiedirektør Anne Sophie Madsen, der har det overordnede ansvar for driften og udviklingen håndværkskollegierne. Projekteringen og sidenhen opførelsen af kollegiet ledes af direktør Kristian May.

Anne Sophie Madsen

Kollegiedirektør

Telefon: +45 2628 7393
E-mail: asm@ffhk.dk

Kristian May

Direktør

Telefon: +45 5060 5438
E-mail: may@ffhk.dk

 

 

Appointment Form